In ONZEN HELD gaat DE KOLONIEMT op reis met het bijzondere duo Jo Jochems en Thomas Van Caeneghem. Deze twee acteurs –de ene lang en mager, de andere lang en minder mager– ondernemen een muzikale en visuele roadtrip. Met weinig woorden vertellen ze het verhaal van een vader die zijn zoon de wereld laat zien. Of is het omgekeerd? En wie van de twee is onzen held? Samen met multimuzikant en bompa Jan Blieck, nemen vader en zoon je mee in hun bizarre zigeunerbestaan vol wilde verhalen op pompende ritmes en in dromerige Balkansferen.
Jo Jochems is een uniek jeugdtheaterman, een sterke verteller met een komische kracht. Hij bedacht en speelde al voorstellingen bij Het Paleis, Bronks, Studio Orka en Laika. Thomas Van Caeneghem is een aanstormend en speels talent.
PUBLIEKSREACTIE:
"Wij hebben genoten muziektheater Onzen Held. Het eerste wat de jongste, 4 jaar, na afloop zei, was: 'Hoe komt het dat dit uur veel korter was dan andere uren?' Een schoon compliment voor allen die meewerkten aan deze voorstelling. Wij kijken al uit naar wat volgt!"
CREDITS
Spel: Jo Jochems en Thomas Van Caeneghem
Coaching: Dimitri Duquennoy
Compositie, muzikale leiding: Bo Spaenc
Livemuziek: Jan Blieck
Tekst: Isabel Voets en Dimitri Duquennoy
Vormgeving: Steven Brys 
Kostuums: Chris Snik

You may also like

Back to Top